محکومیت شدید ادعای مداخله‌جویانه امارات و کانادا درباره جزایر ایران سپاه: تعداد پهپادهای آمریکایی MQ-۱ و MQ-۹ شکار شده در «صیدگاه هرمز» به ۶۸ فروند رسید بقایی: حضور پرشور مردم در میادین و تجمعات شبانه، پشتوانه اقتدار و دیپلماسی ایران است وزارت اطلاعات خبر داد: دستگیری 4 هسته تروریستی جنوب شرق روایت‌ مسئولان کشور از صلابت و اشراف مدیریتی رهبر انقلاب فضائلی : حجت‌الاسلام سید میثم خامنه‌ای در سلامت کامل هستند عزیزی: آمریکا باید پایبندی خود به تعهدات را اثبات کند مهاجرانی: حفاظت از محیط‌زیست باید به مطالبه‌ای اجتماعی تبدیل شود کودکان میناب تروریست بودند که به نام مبارزه با تروریسم کشته شدند؟ پزشکیان در همایش روز ملی محیط‌بان حضور یافت عارف: نیروی انسانی جوان مهم‌ترین پشتوانه توسعه کشور است انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ1 در آسمان شرق تنگه هرمز پاسخ آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای به نامه‌های جمعی از دانشجویان: خودتان را به سلاح علم و ایمان مجهز کنید / نامه‌ای به فرزندان عزیزم؛ تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌عهدیم کوثری: رهبر انقلاب سلامتی کامل خود را به دست آورده است/ آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای در برخی از میادین به صورت پنهانی حضور پیدا می‌کنند توییت حساب کاربری رهبر انقلاب: سلام به فرزندان عزیزم؛ نامه‌های پرمهرتان را خواندم

حدادعادل: برای انتخابات مجلس افراد پاکدست، متخصص و انقلابی را انتخاب می‌کنیم

حدادعادل: برای انتخابات مجلس افراد پاکدست، متخصص و انقلابی را انتخاب می‌کنیم رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی گفت: انشالله سعی می‌کنیم برای انتخابات مجلس افراد پاکدست، متخصص و انقلابی را انتخاب کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 20
کد خبر: ۲۱۴۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامعلی حدادعادل، رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در سلسله همایش‌های ایمان و امید که به همت معاونت بانوان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برگزار شد، ضمن تبریک ولادت حضرت زینب (س)، اظهار داشت: همه ما با زندگی پرافتخار حضرت زینب آشنا هستیم. یکی از تحولاتی که در جامعه ما با انقلاب پدید آمد رواج نام زینب میان دختران بود. کسی را قبل از انقلاب نمی‌شناسم که در ایران قبل از انقلاب نام فرزندانشان را زینب را گذاشته باشد.

وی ادامه داد: انقلاب فرصتی پدید آورد تا جلوه دیگری از کربلا معرفی شود و آن جنبه حماسی واقعه کربلاست.

حدادعادل افزود: در میان مشاغل شغل پرستاری بُعد عاطفی و انسانی خاصی وجود دارد که در کمتر شغلی چنین بعدی وجود دارد.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با اشاره به تحولات غزه، گفت: پرستاران در غزه زیر بمباران به کار خود ادامه می‌دهد و جلوه زیبایی از انسانیت را به نمایش گذاشته اند.

وی گفت: دولتمردان غربی سال گذشته بخاطر فوت یک خانم در ایران ادعای حقوق بشر می‌کردند اما امروز در برابر کشته شدن زنان و کودکان غزه هیچ اقدامی انجام نمی‌دهند و سکوت کرده اند.

حدادعادل افزود: در مجلس فعلی و دولت فعلی سعی شد تاحدودی رابطه میان مجلس و دولت با مردم سازماندهی شود. به گونه‌ای که بتوانیم مشکلات و انتقادات و پیشنهادات پرستاران و پزشکان و.. را منتقل کنیم.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی تاکید کرد: انشالله سعی می‌کنیم برای انتخابات مجلس افراد پاکدست، متخصص و انقلابی را انتخاب کنیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار